Forum Discussion

NotSoFaithless's avatar
12 months ago
Solved

Czy da się przenieść kasę poza ladę sklepową?

Hej,  ogólnie jestem w trakcie budowania sklepu w The Sims 4 i chciałabym postawić kasę sklepową na stole. Jednak nawet jeśli mam kod bb.moveobjects to wciąż nie mogę jej postawić nigdzie poza ladą, bo wyskakuje błąd "obiekt może być umieszczony tylko na określonych obiektach". Czy macie jakieś rozwiązanie na ten problem?

• Hej @NotSoFaithless 

Jak wskazuje na to komunikat, kasa sklepowa może być umieszczona tylko na określonych przez grę obiektach.  Nawet, gdyby udałoby Ci się postawić ją gdzie indziej, nie będzie ona działała, gdyż spowoduje to brak interakcji pomiędzy właścicielem sklepu/sprzedawcą.

3 Replies

• Hej @NotSoFaithless 

Jak wskazuje na to komunikat, kasa sklepowa może być umieszczona tylko na określonych przez grę obiektach.  Nawet, gdyby udałoby Ci się postawić ją gdzie indziej, nie będzie ona działała, gdyż spowoduje to brak interakcji pomiędzy właścicielem sklepu/sprzedawcą.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    12 months ago

@NotSoFaithless 

Dziękuję za informację.

Na przyszłość - na forum technicznym pomagamy rozwiązywać problemy z grą, nie podpowiadamy jednak, jakie stosować tricki wykraczające poza techniczne możliwości gry.

O tego typu rozwiązania możesz zapytać modderów.

Pamiętaj jednak, że EA nie odpowiada za błędy związane z modami .

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago
7,558 Posts