5 years ago
Czy ktoś wie, jak nazywa się to tło?
Mówię o tym tle, zepsuło mi się i chcę zmienić, ale nie mogę znaleźć go w folderze mods. Nawet kiedy wpisuję słowa kluczowe w mini wyszukiwarkę w folderze, nic nie wyskakuje.
Ewentualnie może ktoś poradzić, jak to naprawić, żeby zamiast skaczących części ikony z lamą był plumbob.
I tak, wrzuciłam tego screena w wyszukiwanie obrazem w grafice google, ale nic.
Edit: Znalazłam to tło, nazywa się jakoś WoWSky czy coś takiego. Będzie na przyszłość może dla innych graczy 🙂
- @Justinya0
Aktualizacji zmeniła wyglad strony z Menu gry ale nie tylko, bo i ustawienie przyciskow i zakladek na niej wiec podejrzewam ze zadne tego rodzaju "mody -screeny" juz nie dzialaja.
Gorzej bo psuja nie tylko wyglad tego Menu ale moga tez zepsuc dzialanie Menu gry,
Nie wiem co ci teraz skacze po ekranie bo u mnie nic takiego nie ma. Tylko zielony plumbob.
Wyjmij cały folder mods na ekran komputera Nastepnie napraw gre na Origin -prawym myszy na okladke gry - opcja Napraw
Wlacz gre aby utworzyl sie nowy folder mods i dodawaj po jednym mody z pulptu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy to nie jest mod ktory zepsul ci screen .
Przeczytaj tez ten poradnik
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message
Nie jestem pracownikiem EA