Darmowe pakiety
Witam serdecznie,
Mam mały, niby błachy problem. Aczkolwiek chodzi o to, że dziś zauważyłem, że są darmowe pakiety, które mogę aktywować aby mieć w grze. Bardzo fajny gest ze strony EA, że czasami dostajemy takie prezenty 🙂 A skoro prezenty, to znaczy, że warto z nich skorzystać, szczególnie, że posiadają świetne dodatki. O ile z pakietem "Mroczna Gitara Mrocznego Kosiarza" nie miałem żadnego problemu, tak z drugim pakietem "Zestaw Świąteczny" mam już problem. Gdy chcę go odebrać, wyskakuje mi błąd: UWAGA: "Ups! Coś poszło nie tak." Zajrzyj ponownie za chwilę". Próbowałem już kilka razy i cały czas to samo. Wydaje mi się, że może to być związane z tym, że muszę przeczekać jakiś czas, zanim będę mógł odebrać drugi pakiet. Proszę o odpowiedź 🙂
Pozdrawiam
Witaj @alve1103
Wyczyść pamięć podręczną Origin i spróbuj jeszcze raz: https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Przy okazji, zestaw świąteczny to nie pakiet 🙂, znajdziesz go w zakładce "Dodatkowa zawartość" - pod okładką podstawy gry.
W tym celu zaloguj się do aplikacji Origin (na komputerze) "jako administrator".
Pozdrawiam.