Forum Discussion

alve1103's avatar
6 years ago
Solved

Darmowe pakiety

Witam serdecznie, 

Mam mały, niby błachy problem. Aczkolwiek chodzi o to, że dziś zauważyłem, że są darmowe pakiety, które mogę aktywować aby mieć w grze. Bardzo fajny gest ze strony EA, że czasami dostajemy takie prezenty 🙂 A skoro prezenty, to znaczy, że warto z nich skorzystać, szczególnie, że posiadają świetne dodatki. O ile z pakietem "Mroczna Gitara Mrocznego Kosiarza" nie miałem żadnego problemu, tak z drugim pakietem "Zestaw Świąteczny" mam już problem. Gdy chcę go odebrać, wyskakuje mi błąd: UWAGA: "Ups! Coś poszło nie tak." Zajrzyj ponownie za chwilę". Próbowałem już kilka razy i cały czas to samo. Wydaje mi się, że może to być związane z tym, że muszę przeczekać jakiś czas, zanim będę mógł odebrać drugi pakiet. Proszę o odpowiedź 🙂

Pozdrawiam 

3 Replies

• alve1103's avatar
    alve1103
    6 years ago

@danuta720 dziękuję za pomoc. Mam jeszcze pytanie co do tego usuwania pamięci podręcznej: czy jeśli usunę całą pamięć podręczną jak wskazane jest w podanym przez Ciebie linku, to czy nie usunę wtedy moich aktualnych rodzin znajdujących się w mojej grze?

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 years ago

@alve1103 

Nie usuniesz, gdyż czyścisz tylko pliki Origin (program Files/Origin). 🙂

Natomiast gra znajduje się w innych folderach:

1.Program Files (x86)/Origin Games - instalacja gry

2. Dokuments/Electronicts Arts/The Sims 4 - pliki rozgrywki/zapisy/Galeria, etc...

Pozdrawiam.🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,197 PostsLatest Activity: 4 hours ago