Forum Discussion

Teliczia's avatar
11 days ago

Dla czego nie mam folderu z modami w plikach the sims4?

Hejka, od paru dni staje na głowie próbując rozwiązać ten problem z przeróżnymi poradnikami, lecz nic nie pomaga. Mój folder z plikami gry wygląda jak na załączonym obrazku i wiem że raczej tak nie powinno to wyglądać bo już miałam simsy, lecz byłam zmuszona usunięciem poprzednich plików gry po odinstalowaniu gry wcześniej. Brakowało mi już miejsca na komputerze i kupiłam dysk zewnętrzny podpinany do komputera przez kabel usb. Po nowym zainstalowaniu gry na nowy dysk mam wrażenie jakby brakowało mi dużej części plików i najważniejsze dla mnie w tej sytuacji jest to że nie ma folderu z modami. jak czytałam jakieś wcześniejsze porady że może to być przez nie utworzenie grającej rodziny to utworzyłam i dalej nie mam plików z modami, posiadam też aplikacje CurseForge przez którą instaluje modyfikacje i nie mam pojęcia gdzie one są a zauważyłam że zajmują miejsce na dysku głównym i te modyfikacje działają w grze. Jeśli ktoś by wiedział jak mi pomóc była bym wdzięczna.

Pozdrawiam🙂

1 Reply

• Hej @Teliczia 

W tej lokacji nie będziesz miała folderu z modami, gdyż tu znajdują się tylko pliki instalacyjne gry (nie wolno ich ruszać, bo zepsujesz sobie grę na stałe). Folder Mods znajdziesz w folderze rozgrywki The Sims 4 i trzeba go szukać w katalogu Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 4.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.6,985 PostsLatest Activity: 13 hours ago