Forum Discussion

marcelo102's avatar
marcelo102
Seasoned Newcomer
20 days ago

Dodatek Ranczo jest, ale nie ma – jak naprawić?

Jak wchodzę do gry i wchodzę w rynek w grze, to jest napisane, że posiadam dodatek Ranczo, ale nie jest zainstalowany. Jednak gdy wchodzę do aplikacji EA, mam dodatek Ranczo do kupienia, a nie do zainstalowania. Jak mogę naprawić ten problem?

7 Replies

• marcelo102​ 

Najpierw napraw grę w EA App : Otwórz aplikację EA, wejdź w „Bibliotekę”, kliknij trzy kropki na okładce The Sims 4 i wybierz Napraw.

Jeżeli nadal będzie pokazywał się błąd to zajrzyj do tego tematu.

• marcelo102's avatar
    marcelo102
    Seasoned Newcomer
    18 days ago

danuta720​ 

A więc naprawianie gry przez aplikację EA nic nie dało, a ten wpis, który został dołączony w twojej wiadomości, też nie pomógł, bo dodatek nie jest zainstalowany, więc nie mogę go zaznaczyć.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

marcelo102​ dzięki za update. Dorzucę jeszcze, że  wtej sytuacji warto:

Następnie ponownie uruchom grę > Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze, a następnie zatwierdź zmiany.  

Oczywiście czekamy na info jak Ci poszło.

• marcelo102's avatar
    marcelo102
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

EA_Kalina​ 

To też nie pomogło i nadal nie mogę zaznaczyć „Ranczo”, ponieważ dodatek nie jest zainstalowany, a w aplikacji EA nadal widnieje jako dostępny do kupienia.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Czy możesz jeszcze napisać, jaki jest status zamówienia tego dodatku? Przejdź do historii transakcji i daj znać, czy zamówienie jest zakończone.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 31 minutes ago
7,754 Posts