Forum Discussion

Kasiolinaa's avatar
1 year ago
Solved

Dodatki

Witam czy ktoś wie czemu nie dzialaja mi dodatki pisze ze są a w grze ich niema i nie moge ich pobrać 

• Wykonaj kopię zapasową swoich postępów, a następnie odinstaluj swoją kolekcję i zainstaluj ponownie w lokalizacji domyślnej na dysku C.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Kasiolinaa 

Na start upewnij się, żę do EA app logujesz się na właściwe konto a następnie  NAPRAW grę. W przypadku dalszych probleów podeślij nam jeszcze zrzut ekranu z komunikatem, który widzisz w grze.

• Loguje się prawidłowo i naprawiałam już grę . Chodzi o to ze nie mogę  pobrać dodatków bo pisze ze są zainstalowane a w grze pisze ze trzeba pobrać pakiety i nie wiem jak mieć je w grze i pobrać aby były bo pisze ze niema a jak wchodzę w zarządzaj dodatkami to pisze zainstalowane i co mam zrobić aby mieć je w grze bo na aplikacji EA nie mogę ich pobrać bo pisze ze są zainstalowane. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Wykonaj kopię zapasową swoich postępów, a następnie odinstaluj swoją kolekcję i zainstaluj ponownie w lokalizacji domyślnej na dysku C.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,593 Posts