Solved
Forum Discussion
2 years ago
@nataliamichal86 nie wystarczy odinstalować gry. Robiłam to i nie mogę jej pobrać ponownie bo wyskakuje mi błąd z pobieraniem.
2 years ago
U mnie tak samo, nie mogę jej teraz zainstalować bo pojawia się komunikat błędu. Logując się na inne konto gra pobiera się bez problemu. Szkoda tylko, że wszystkie dodatki są na tym które nie działa -.- Przed odinstalowaniem gry, próbując ją włączyć przerzucało mnie do EA Play z komunikatem, że mam ponownie aktywować swój abonament (gra nigdy nie była z nim związana).
Z nadzieją w sercu czyszczę pamięć podręczną aplikacji.
- 2 years ago@blakablakaa Z ciekawości zainstalowałam simsy ze steam. Gra działa ale bez dodatków sama podstawka. Dodatki próbują się zainstalować na ea app ale dzieje się to samo co wcześniej BŁĄD ;c już tracę siły na to
- 2 years ago@13ruda13 właśnie jak sie instaluje się instaluje simsy przez steama sama instalacja nie przenosi się na ea app, a poprzez epica tak
- 2 years ago
niestety przez epica nie mogę. niecały miesiąc temu musiałam odłączyć konto i z tego co pamiętam można połączyć je ponownie po pół roku.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,501 PostsLatest Activity: 20 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 20 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago