Forum Discussion

AsterieMR's avatar
AsterieMR
Seasoned Novice
1 month ago
Solved

Kod błędu 0xc0000005 (Naruszenie praw dostępu/pamięci) w pliku TS4_x64_fpb.exe.

Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (wraz z wszystkimi folderami na komputerze) i ponowna instalacja również nie pomogła. Granie na całkowicie nowym savie również nic nie daje - gra nadal się wyłącza. Mam jeden z najnowszych laptopów gamingowych, wszystkie sterowniki aktualne. Nie posiadam żadnych modów czy cc - tylko i wyłącznie oryginalne dodatki. 

• Witam, udało mi się naprawić ten błąd, niestety musiałam zainstalować cały system Windows 11 od nowa z chmury. Dopiero to pomogło, niestety zaczęłam wszystko od zera, jak na razie po kilkukrotnym testowaniu (jakieś 5 dni) wszystko dziala poprawnie, pomijając klasyczne bugi 😅. Mam tylko nadzieję, że przyszła aktualizacja niczego nie popsuje. 

Jeszcze raz dziekuje

Asterie

17 Replies

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,820 Posts