Forum Discussion
Sądzę że nic nie zrobimy tylko trzeba zainstalować innego windowsa....zamiast windows 7 .....windowsa 10...i to nie wiem czy gra będzie działać...póki co jestem wściekły ...bo to już drugie konto...więcej nie będę tracic kasy ..jak nie zadziała z windows 10.....kończę z tym
- 11 months ago
@Malgi456Jesteś wielki! Męczyłam się od tygodnia z tym problemem. Dziękuję za rozwiązanie!
- 11 months ago
jak otworzyć zarzadzaj w aplikacji ea bo nic mi sie takiego nie pokazuje
- 10 months ago@aszombeher w opcji gry Sims4 bibliotece > pokaz wlasciwosci
- 10 months ago
@Malgi456cześć na tyle się wkurzyłem że zainstalowałem windowsa11...niestety wszystkie foldery z zapisanymi rodzinami i osiągnięciami znikły....i to jest ponownie wkurzające...jakby nikt nie grał w tej grze ..nie rozumiem dlaczego tak jest????Zenabo1938
- danuta72010 months agoHero+
Rozumiem twój ból, szkoda, ale to nie jest wina gry, lecz Windowsa.
Każdy Windows ma własne programy, które różnią się od poprzednich. Zatem nowa jego wersja musiała najpierw wyczyścić poprzednią (i wszystko co tam się znajdowało), dopiero wtedy mogła się zainstalować. Odpowiedziałam ci już w tym temacie, więc proszę, nie dubluj tych samych problemów, gdyż robi się bałagan.
Pozdrawiam 🙂
- 10 months agoKochani gracze!!!Chcę podzielić się tym co mnie spotkało...na windows7 nie można było grać w sims4 ...usiłowałem pomóc dziewczynie ale nie jestem znawcą pomimo różnych porad i prób zainstalowałem windowsa11...gra działa ale znikły wszystkie zapisane do tej pory rodziny czy foldery z osiągnięciami....Ewka ryczy a ja nie moge pomóc....czy ktoś wie jak odzyskać foldery z tymi postaciami co się już grało...były przecież zapisane.....więc przejście na nowego windowsa 11 i otwarcie nie powinno tego zrobić/wszystko znika/Zenabo1938
- danuta72010 months agoHero+
Niestety teraz nic się nie da z tym zrobić. Nowy Windows wyczyścił podręczne (osobiste pliki), do których zalicza się pliki zapisu stanu gry.
Porada, którą znalazłam w Google:
Czy moje pliki zostaną usunięte po uaktualnieniu do systemu Windows 11. Większość osób zastanawia się nad tym problemem - czy uaktualnienie systemu Windows 10 do systemu Windows 11 usunie wszystkie moje pliki? Odpowiedź brzmi: nie. Jeśli wybierzesz opcję „Zachowaj pliki osobiste i aplikacje” podczas instalacji systemu Windows, nie powinieneś niczego stracić .
Jeżeli więc tego nie zrobiłeś, podręczne pliki zostały oczyszczone. ☹️
Edit: Znalazłam tez taką odpowiedź:
Przez ograniczony czas po uaktualnieniu do systemu Windows 10 możesz wrócić do poprzedniej wersji systemu Windows, wybierając przycisk Start , wybierając pozycję Ustawienia > Aktualizacje i zabezpieczenia > Odzyskiwanie , a następnie wybierając pozycję Rozpocznij w obszarze Wróć do poprzedniej wersji systemu Windows 10 ..
Nie wiem jednak,czy będzie możliwy powrót do Win 7.
- 10 months ago
Nie wiem co to robi, ale po tygodniu szukania rozwiazan, dwoma rozmowami z supportem i watkiem na forum, Twoje rozwiazanie pomoglo. Dziekuje!
- 8 months ago
Jak wejść w te ustawienia jeśli mam Windows 7 ?
- 7 months ago@Malgi456 o boze działa juz straciłam nadzieje dzięki
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 2 days ago