MilenaG1989New Novice3 months agoDrzewko pieniężne - po aktualizacji nie można zbierać pieniędzy z drzewka Po aktualizacji drzewko pieniężne przestało działać obrastać w pieniądze - mimo, że jest nawodnione, nawożone.
danuta720Hero+3 months agoMilenaG1989 Jeżeli masz w grze jakieś mody/CC to zastosuj wskazówki z tego tematu: Problem | EA Forums - 12610391
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 minutes ago7,531 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 minutes ago7,531 Posts
Recent DiscussionsZapisywanie w galerii Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...SIMS4 Mam zainstalowane sims4 na laptopie klikam na pulpicie SIMS4 dostaje powiadomienie ze mam zainstalowac gre xdd Wiejska sielanka, zwierzęta w wyposażeniu rodziny Cześć, Od bardzo długiego czasu mam problem z krowami i lamami w ekwipunku. Nie mogę ich umieścić w oborze. Widzę je w wyposażeniu rodziny ale nic więcej z nimi zrobić nie mogę. Gdy chcę któreś zwie...Brakuje przycisku 'Wczytaj grę' Jak widać, nie ma przycisku 'Wczytaj grę' i d;atego nie ma moich wczesniej zapisanych rodzin. Prośba o szybką reakcję. Problem z wyposażeniem Czy tylko mi nie działa wyposażenie Simów? Wszystko znika za każdym razem jak podróżuje i odpalam na nowo grę. I jak mam np. jakieś nasiona do zasadzenia to nie mogę ich umieścić w świecie. Ostatnio ...