Forum Discussion

pannabe96's avatar
4 years ago
Solved

Dziwny widok ścian

Cześć wam, potrzebuję pomocy

Wydaje mi się, że po aktualizacji zmienił się u mnie widok ścian. Przekrój ścian jest teraz w odniesieniu do całego domu, a nie tylko do pokoju. Chodzi mi o to, że uniesione ściany są tylko wokół domu, a wszystkie pokoje w środku mają ściany opuszczone. O co tu chodzi, miał ktoś podobny problem?

• A jak dziala opcja podnoszenia opuszczania ścian? Bo tu wygląda na normalny widok gdy opcja jest ustawiona na pokazywanie tylko ścian zewnętrznych. Kliknij tam gdzie pokazuje strzalka i bedziesz miala trzy opcje -  1 pelne ściany, 2 wszystkie ściany opuszczone i osatnia taka jak u ciebie i u mnie -  3 widoczne tylko zewnetrzne sciany

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago

A jak dziala opcja podnoszenia opuszczania ścian? Bo tu wygląda na normalny widok gdy opcja jest ustawiona na pokazywanie tylko ścian zewnętrznych. Kliknij tam gdzie pokazuje strzalka i bedziesz miala trzy opcje -  1 pelne ściany, 2 wszystkie ściany opuszczone i osatnia taka jak u ciebie i u mnie -  3 widoczne tylko zewnetrzne sciany

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,140 PostsLatest Activity: 7 hours ago