Forum Discussion

MARTYNAOZOG's avatar
1 year ago

EA APP NIE DZIAŁA

Dzień dobry,

od jakiegoś czasu nie mogę włączyć aplikacji EA App, cały czas wyświetla się czarny ekran aplikacji z brakiem odpowiedzi. Odinstalowanie i zainstalowanie ponowne nic nie pomogło. Posiadam najnowszą wersję DirectX 12, aktualne sterowniki, windows defender, aktualizacja ea app również nie pomaga, czyszczenie pamięci podręcznej również. Inne aplikacje tego typu działają bez zarzutów np.steam, gog. Do windowsa defendera dodałam wykluczenie EA i powiązanych z nim folderów.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @MARTYNAOZOG 

Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą.

Podsyłam dodatkowe zalecenia:

• Ręcznie uruchom EAUpdater oraz App recovery - pliki te znajdują się w lokalizacji: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\
    • Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

W przypadku dalszych problemów uruchom EA app z poziomu zupełnie nowego konta administratora.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,566 Posts