[EA app] The Sims 4 - Problem z aktualizacją/Naprawą gry - 21/08
Hej,
grałam w simsy jeszcze rano, a teraz nie mogę uruchomić gry. Kiedy chciałam ją odpalić w aplikacji EA wyskoczyła informacja o zmianie jakiś regulaminów, które muszę zaakceptować. Zrobiłam to i pokazała się informacja, że muszę zaktualizować grę. Później wyskoczyło polecenie naprawy gry, jednak kiedy to robie dochodzi do 14% i pojawia się informacja "błąd pobierania gry spóbuj za kilka minut".
Próbowałam czekać, odinstalowałam aplikację EA, włączyłam i wyłączyłam komputer. Zdezaktywowałam nawet antywirusa, bo myślałam, że to on stanowi problem. Nic to nie dało. Czy ktoś wie jak to naprawić?
Cześć wszystkim,
Połączyłem wątki poruszające ten sam problem w jeden temat dla lepszej przejrzystości forum.
Zgodnie z tym o czym wspomniała @danuta720, problem jest analizowany i w najbliższym czasie pojawi się aktualizacją, eliminująca problem.
@danuta720 napisał/a:
(...)
Tak, to jest jakiś błąd, w tym temacie został zgłoszony, oraz zastosowano tymczasowe rozwiązanie: https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/Cannot-download-The-Sims-4/m-p/12866057