Forum Discussion

natalafl's avatar
natalafl
Rising Rookie
2 days ago

Problem ze schodami

Witam. Chciałam zbudować dom podobny do domu rodziny Volkov ale mam problem z piętrem. Otóż moje schody przesuwają się do przodu przez co jest za nimi podłoga. Sprawdzałam i dzieje się tak ze wszystkimi schodami. Za każdym razem jest za nimi kafelek, a kiedy próbuje go usunąć, usuwa się cała podłoga w tym pomieszczeniu. Nie wiem z czym to jest związane ale mam wrażenie że jest to jakiś bug. Nie mam modów. Dodatki kupuje tylko z EA. Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje? Jak to naprawić? Zdjęcia w załączniku 

5 Replies

• natalafl's avatar
    natalafl
    Rising Rookie
    1 day ago

Próbowałam. Po przesunięciu dzieje się to samo. Próbowałam również je odwrócić i po odwróceniu schodów jest to samo. Próbowałam zabudować kafelek ścianą i płotem dookoła i go usunąć. Wtedy mogłam go usunąć ale po usunięciu ściany i płota, kafelek wracał na miejsce. Usunięcie tego kafelka młotkiem powoduje usunięcie całej podłogi. Dzieje się tak ze wszystkimi schodami.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 day ago

natalafl​

Próba usunięcia jakiegoś kafelka z większej powierzchni zawsze skutkuje usunięciem całej podłogi, gdyż ten kafelek jest częścią tej podłogi.

Czy mogłabyś przesłać plik tego domu? Wtedy będę mogla sprawdzić go w swojej grze i ocenić, jaki może być błąd.

• natalafl's avatar
    natalafl
    Rising Rookie
    1 day ago

Mogłabym przesłać plik tego domu ale mogę zrobić to dopiero w niedzielę bo do niedzieli jestem poza domem, więc obecnie nie mam komputera ale w niedzielę wyśle plik.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 day ago

natalafl​ 

Rozumiem, to prześlij pliki domu w niedzielę. Spakuj je najpierw WinRar-em, lub Zip-em. Możesz też wysłać dom do swojej Galerii i podać mi tutaj swój nick i nazwę domu, a wtedy pobiorę go z Galerii.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,830 Posts