Forum Discussion
4 years ago
Nadal nic, zmienienie tego nic nie dało, uruchomienie za pomocą Admina nie wejdzie poniewaz jak podawałem Posiadam to z pomocą Game Pass'a i tam mi stworzyło konto więc, mogę sie zalogować klikając "Zainstaluj z subskrypcją..." bądź "Zobacz w aplikacji Ea Desktop". Obie opcje odrazu mnie logują. Gdy sie normalnie zalogować podając EA ID , to wysyła mi na mail'a niby. Na mailu z konta Xbox nic nie ma więc nie posiadam przypisanego maila ani hasła do tego konta więc nie mam się jak zalogować. Logowanie na stronie za pomocą XBOX LIVE tez mi nie działa. Daje komunikat ze moje konto nie moze być zalogowane czy coś w tym stylu
EA_Cekiel
EA Staff
4 years agoHej @SkyForceYT,
Jeżeli możesz, to podaj dokładne brzmienie tego komunikatu lub zrób jego zrzut ekranu i zamieść w tym wątku?
- 4 years ago
Proszę bardzo tak cały czas
- EA_Cekiel4 years ago
EA Staff
Dzięki serdeczne @SkyForceYT ,
Ponieważ na forach Answers HQ nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy komunikat związany jest z Twoim kontem EA, czy może odnosi się do konta Microsoft, zalecam Ci kontakt z Centrum Pomocy EA. Konsultant bądź konsultantka mogą sprawdzić, czy ewentualne restrykcje na Twoim koncie mogą powodować występowanie błędów przy próbie logowania.
Miej na uwadze, że nie będziemy w stanie sprawdzić konta Xbox Live, ponieważ dane na jego temat możesz uzyskać podczas kontaktu z Microsoft.
Mam nadzieję, że szybko uda Ci się rozwiązać Twój problem. 🤞