Forum Discussion
Dzień dobry, mam abonament Ea Play przez Game passa. Mam problem z aplikacją EA Desktop. Mogę zainstalować każdą grę z wyjątkiem The Sims4. Przy próbie pobrania gry kółko na środku ekranu kręci się przez 1s i znika, przy próbie pobrania innych gier wszystko działa normalnie. Reinstalowałem aplikację wielokrotnie oraz czyściłem pamięć podręczną , uruchamiałem jako administrator i cały czas jest tak samo. Z tego co czytałem na różnych forach mój problem powtarza się także u innych użytkowników, czy jest jakiś sposób by udało się pobrać grę?
- 5 years ago@Szymonix4 Czy komuś udało się już rozwiązać ten problem ?
- 5 years ago
@solan0Tak, kontakt z pomocą techniczną nic nie dał, a problem rozwiązał się tak naprawdę sam. Po przesłaniu wszystkich plików diagnostycznych pomoc techniczna radziła mi zaaktualizować Windowsa 😃, nie zrobiłem tego, ale udało mi się pobrać gre i problem u mnie już nie występuje. To jest dziwna sytuacja, Ea wie już o tym od dawna i nic z tym nie robi
- 5 years ago@Szymonix4 Hej, Dzięki za informację. Czy mógłbyś powiedzieć jak rozwiązałeś problem ? U mnie niestety dalej to samo. Z góry wielkie dzięki.
- 5 years ago
użyłem vpn, połączyłem się z holandią i zadziałało :D
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago