Forum Discussion
Dzień dobry, mam abonament Ea Play przez Game passa. Mam problem z aplikacją EA Desktop. Mogę zainstalować każdą grę z wyjątkiem The Sims4. Przy próbie pobrania gry kółko na środku ekranu kręci się przez 1s i znika, przy próbie pobrania innych gier wszystko działa normalnie. Reinstalowałem aplikację wielokrotnie oraz czyściłem pamięć podręczną , uruchamiałem jako administrator i cały czas jest tak samo. Z tego co czytałem na różnych forach mój problem powtarza się także u innych użytkowników, czy jest jakiś sposób by udało się pobrać grę?
- 5 years ago
@solan0Tak, kontakt z pomocą techniczną nic nie dał, a problem rozwiązał się tak naprawdę sam. Po przesłaniu wszystkich plików diagnostycznych pomoc techniczna radziła mi zaaktualizować Windowsa 😃, nie zrobiłem tego, ale udało mi się pobrać gre i problem u mnie już nie występuje. To jest dziwna sytuacja, Ea wie już o tym od dawna i nic z tym nie robi
- 5 years ago@Szymonix4 Hej, Dzięki za informację. Czy mógłbyś powiedzieć jak rozwiązałeś problem ? U mnie niestety dalej to samo. Z góry wielkie dzięki.
- 5 years ago@solan0 No właśnie nie rozwiązałem problemu, on rozwiązał się sam, po prostu odpaliłem Ea Desktop i już działało. Może spróbuj tego co proponuje pomoc techniczna np. dezaktywacja antywirusa, czyszczenie pamięci podręcznej, reinstalacja aplikacji, update Windowsa. Jeżeli to nie zadziała to pisz do supportu, bo chyba innej opcji nie ma.
- 5 years ago
użyłem vpn, połączyłem się z holandią i zadziałało :D
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 22 hours ago
- 2 days ago
Zew Natury zadanie
Solved2 days ago- 3 days ago