Forum Discussion
5 years ago
@kreatora Hej, bardzo dziękuję za podanie rozwiązania. Niestety, po pierwsze, jest to mega skomplikowane, po drugie, prawdopodobnie nie zadziała ponieważ wszystkie inne gry z tej samej subskrypcji i tej samej aplikacji pobierają się bez problemu. Podejrzewam, że jest to problem po stronie EA ale niestety od nich trudno uzyskać jakąkolwiek pomoc techniczną. Rozmawiałem też wczoraj na czacie z pracownikiem Microsoftu ( swoją drogą super opcja! ) ale nie powiedział mi nic więcej niż mogę znaleźć na tym forum. Ostatecznie pozostaje mi zakupić grę ( dziecku bardzo zależy na tym tytule ) w sklepie Microsoftu ponieważ obawiam się, że zakup przez EA Desktop czy Origin skończy się tym samym. Tak czy inaczej bardzo dziękuję z poradę.
kreatora
5 years agoHero (Retired)
@solan0
Jesli chcesz zakupic gre to najlepszą opcja jest zakupienie jej w sklepie Origin . bo i tak bedzisz potrzebowal aplikacji Origin na swoim komputerze aby ją uruchomić, w aplikacji Origin naprawiasz gre i z biblioteki Origin ja pobierasz - tam tez zakladasz konto dziecku
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/shop/the-sims
Tu do pobrania aplikacja Origin
- 5 years ago
Jeszcze raz bardzo dziękuję ale niestety nie chcę mieć już nic wspólnego z aplikacjami EA. Straciłem już na to tydzień ( mimo, że mam wykupioną subskrypcję ) i nic. W tej sytuacji kupię po prostu grę na PS4 na płycie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,469 PostsLatest Activity: 12 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 13 hours ago
- 3 days ago