Forum Discussion
Siema wszystkim,
Połączyłem wątki, żebyśmy mogli wszyscy łatwiej śledzić problem i jego możliwe rozwiązania. Dziękujemy Wam za Wasze zgłoszenia. Ponieważ problem występuje tylko z grą The Sims 4 i nie dotyczy on wszystkich użytkowników, ciężko jest jednoznacznie dowieść, co może go powodować.
Dziękuje Ci @kreatora za Twoje sugestie. Czy ktoś z Was miał okazję je wypróbować?
Dodatkowo jeżeli dalej macie ten problem, czy możecie spróbować połączyć się, korzystając z innego punktu dostępowego do Internetu. Jeżeli macie kartę Wi-Fi może być to zwykły hotspot z Waszego smartfona. Przedtem wylogujcie się ze swojego konta i po połączeniu się z nową siecią zalogujcie się na nowo i sprawdźcie, czy uda się Wam pobrać grę.
- 5 years ago@EA_Cekiel Cześć, wypróbowano na innym necie. Niestety nadal to samo i nadal problem jest tylko przy SIMS 4.
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
@solan0 Dziękuje Ci za sprawdzenie. 👍
Czy możecie napisać w tym wątku, kto jest Waszym dostawcą internetu? Dodatkowo jeżeli próbowaliście jakichkolwiek dodatkowych kroków, zamieście dodatkowe info, jakie to były kroki.
Dziękuje wszystkim za zwrócenie naszej uwagi na ten problem.
- 5 years ago
U mnie Internet osiedlowy, światłowód na kablu, działa bardzo dobrze. Próbowałem odinstalować i instalować ponownie xbox app oraz EA desktop l, usuwać foldery EA, czyścić pamięć podręczną EA desktop, używać APP Recovery, zmieniać ustawienia konta, uruchamiać EA desktop jako administrator, używać CC Cleaner. Tyle tak na szybko pamiętam. Generalnie wszystko działa. Pobierają się gry w XGP oraz EA, wszystkie poza The Sims 4. W przypadku tego tytułu po kliknięciu w "pobierz" kółeczko kręci się sekundę i dalej nic się nie dzieje.
- 5 years ago@EA_Cekiel Witam, czy są jeszcze jakieś inne pomysły ?