Forum Discussion
@LauriqmZapomniałam dodać że mam mody ale wyłączone, a ten ekran ładuje się dosłownie bez końca mogę zostawić na 24 godziny i pewnie nadal nic nie będzie
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@Lauriqm
Wysuń folder mods pusty czy nie z folderu gry na pulpit. Usun z folderu gry plik localthumbcache,package oraz wszystkie foldery ze slowem cache w nazwie.
Nastepnie napraw gre na Origin
Origin / Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke TS4 opcja Napraw . Odczekaj az Origin sprawdzi wszystkie dodatki jakie posiadasz.
Sprobuj teraz wejsc w ta parcelę
Jednak jesli na tej parceli uzywalas obiektow z netu - mebli okien , a nawet jesli rodzina ktora tam mieszka jest obwieszona CC to parcela albo nawet jeden sim w tej rodzinie tak sie zbugowal , to nie będzie mozna do tej rodziny wejść
Wejdź do panelu Zarzadzanie rodzinami na mapie swiata i przeprowadz w tym panelu tą rodzine na jakąs pustą parcele a potem sprobuj wejsc w ta rodzine na tej pustej parceli ponownie.,
Jesli o zadziala zapisz ich dom z edytu swiata.
Postaw ten dom z biblioteki na nnej parceli i przepowadzaj tam swoja rodzinę po jednej sztuce - podziel rodzine= ale opcja przez telefon z poziomu rozgrywki i za kazdym razem sprawdzaj czy ta parcele da sie wgrac
Nie jestem pracownikiem EA
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago