Forum Discussion
3 years ago
Bardzo dużo tego heh.
A z rodzinami może doprecyzuję bo to nie tak wyszło. Moje savy były jednak po wejściu w Resume nie mogłam grać i wciąż nie mogę bo widze jedynie dom. Mogę go obserwować ale nie ma ani simów ani opcji.... zdjęcie w załączeniu.
Jak znajdę dłuższą chwilę może spróbuję podanych wyżej rozwiązań jednak trochę zbyt skomplikowane zaczyna to być.
kreatora
3 years agoHero (Retired)
@magdabenita
No to jeszcze jeden sposób, mniej skomplikowany bo wprawdzie piszesz ze usunęłaś mody z gry ale to nie wystarcza, bo stary folder gry się natychmiast zepsuł, gdy włączyłaś mody natychmiast po aktualizacji i potem spróbowałaś wejść do swojej gry z czynnymi modami
Wysuń cały folder The Sims 4 ten z folderem Mods na pulpit i znów napraw grę.
Włącz grę aby utworzył się nowy folder The Sims 4 w Dokumentach.
Zacznij nową grę byle jakim simem i sprawdź czy nadal masz te błędy
- Jeśli błąd znikł wyjdź z gry i usuń z nowo powstałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące foldery: Saves i Tray.
- Następnie skopiuj swój stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.- Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jeśli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
-. Jeśli miałaś jakieś mody nie dodawaj ich na razie do nowego folderu gry. Być może błąd ten wywołał jakiś nieaktualny mod czy CC . Będziesz na 100% potrzebowała ich nowych wersji już dostosowanych to ostatnich aktualizacji. .
.Włącz grę i sprawdź czy błąd zniknął .w starym sejfie. Jednak jeśli miałaś jakieś obiekty CC w domach ( meble itp. ) to stary sejf mógł się zbugować
No to jeszcze jeden sposób, mniej skomplikowany bo wprawdzie piszesz ze usunęłaś mody z gry ale to nie wystarcza, bo stary folder gry się natychmiast zepsuł, gdy włączyłaś mody natychmiast po aktualizacji i potem spróbowałaś wejść do swojej gry z czynnymi modami
Wysuń cały folder The Sims 4 ten z folderem Mods na pulpit i znów napraw grę.
Włącz grę aby utworzył się nowy folder The Sims 4 w Dokumentach.
Zacznij nową grę byle jakim simem i sprawdź czy nadal masz te błędy
- Jeśli błąd znikł wyjdź z gry i usuń z nowo powstałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące foldery: Saves i Tray.
- Następnie skopiuj swój stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.- Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jeśli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
-. Jeśli miałaś jakieś mody nie dodawaj ich na razie do nowego folderu gry. Być może błąd ten wywołał jakiś nieaktualny mod czy CC . Będziesz na 100% potrzebowała ich nowych wersji już dostosowanych to ostatnich aktualizacji. .
.Włącz grę i sprawdź czy błąd zniknął .w starym sejfie. Jednak jeśli miałaś jakieś obiekty CC w domach ( meble itp. ) to stary sejf mógł się zbugować
- 3 years ago
Ściągnełam od nowa wszystkie mody, gra działa. jednak wciąż nie przez aplikację EA - tam dalej jest ten sam błąd. Ale to już zgłoszę im, może na infolinii. Dziękuję za pomoc!
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 9 hours ago