Forum Discussion

polishman134322's avatar
3 years ago
Solved

Gra nie zapisuje ustawień.

Dzień dobry. Mam problem z zapisywaniem ustawień. Ogólnie dzisiaj zainstalowałem moda "MC command center" przez tutorial na youtubie. KIedy włączam gre, mam tam zmienić ustawienia że mody pozwolić bl...
  • kreatora's avatar
    3 years ago

@polishman1343223

To jest ten filmiik?
    https://www.youtube.com/watch?v=cTIL0ycWSpI

Sposob wklejania modów do folderu mods nie jest tam najlepiej pokazany i latwo pominąć jakis element co moze skutkować błedem uruchomienia modów.
    Prawidlowo robi sie tak - utwórz folder nowy na pulpicie gry z nazwa MCC 22_6_0 ( numer wersji aktualnej na dziś) Pobrany spakowany mod wklejamy do tego folderu. Klikamy na paczkę - opcja: wypakuj tutaj.
    Caly mod jest wtedy błyskawicznie elegancko wypakowany. Wywalamy z tego folderu spakowaną paczke modu ktora nam tam po rozpakowaniu została,
    Teraz wklejamy ten folder do folderu mods. Nie jest prawdą ze elementy script modów muszą być "luzem" w tym folderze - tak trzeba było robić w The Sims3 W The Sims4. z poziomu folderu bedą jak najbardziejd działać
    Teraz uruchamiamy gre (modyfikacje w opcjach właczone) i zmieniamy ustawienia w modzie na takie jakie chcemy - zapisujemy gre opcja -zapisz jako a nie zwyklym zapisz. Wychodzimy z gry i wchodzimy do gry ponownie. Mod musi działac

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,023 PostsLatest Activity: 3 hours ago