Gra The Sims 4 nie chce się uruchomić. Proszę o pomoc
Witam Mam problem z The Sims 4. Niedawno kupiłem nowy komputer z bardzo dobrą kartą graficzną. Zainstalowałem The Sims 4 z rozszerzeniami, jednak gra nie chce się w ogóle uruchomić. Podczas uruchami...
Przepraszam, że tyle nie odpisywałem, ale byłem ostatnio troszkę zajęty (zakończenie roku 😉 ) . Dzięki za pomoc! 🙂 . Winnym był rodzaj kabla łączącego monitor z komputerem. Kolega miał HDMI-HDMI, a ja miałem HDMI-DVI. Kupiłem HDMI-HDMI, podpiąłem i The Sims 4 działa bardzo dobrze 😉 . Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc @MattiuDefo 🙂 . Pozdrawiam 🙂 .
Ta opcja przywraca stan komputera do wcześniejszego punktu w czasie (punktu przywracania systemu). Punkty przywracania systemu są tworzone, kiedy instalujesz nową aplikację, sterownik lub aktualizację, a także kiedyręcznie tworzysz punkt przywracania. Przywracanie nie ma wpływu na pliki osobiste, ale powoduje usunięcie aplikacji, sterowników i aktualizacji zainstalowanych po utworzeniu danego punktu przywracania.
W polu wyszukiwania na pasku zadań wpiszpanel sterowania,a następniez listy wyników wybierz pozycję Panel sterowania.
W polu wyszukiwania Panelu sterowania wpisz tekst odzyskiwanie.
Wybierz kolejno pozycje Odzyskiwanie > Otwórz przywracanie systemu.
W polu Przywracanie plików systemowych i ustawień wybierz opcję Dalej.
Na liście wyników wybierz punkt przywracania, którego chcesz użyć, a następnie wybierzSkanuj w poszukiwaniu zależnych programów.
Uwagi
Jeśli nie widzisz punktu przywracania, którego chcesz użyć, zaznacz pole Pokaż więcej punktów przywracania, aby wyświetlić więcej punktów przywracania.
Jeśli nie widać żadnych punktów przywracania, może to oznaczać, że ochrona systemu nie została włączona. Poniżej opisano, jak można to sprawdzić:
W polu wyszukiwania na pasku zadań wpisz panel sterowania,a następniez listy wyników wybierz pozycję Panel sterowania.
W polu wyszukiwania Panelu sterowania wpisz tekst odzyskiwanie.
Wybierz Odzyskiwanie > Konfiguruj przywracanie systemu > Konfiguruj i zobacz, czy została zaznaczona opcja Włącz ochronę systemu.
Jeśli opcja Włącz ochronę systemu nie została zaznaczona, ochrona systemu nie działa i nie ma żadnych punktów przywracania. W tym scenariuszu nie można przywrócić stanu komputera za pomocą punktu przywracania i trzeba użyć innych opcji przywracania wymienionych na tej stronie.
Jeśli opcja Włącz ochronę systemu jest zaznaczona, przejdź do Kroku 6.
Zobaczysz listę elementów, które zostaną usunięte, jeśli usuniesz ten punkt przywracania. Jeśli zgadzasz się na usunięcie ich, wybierzZamknij>Dalej>Zakończ.
Pobierz i zainstalujnajnowszą wersję Origin z naszej strony
4.Mimo że już instalowałeś grę ponownie, to proponuję jeszcze raz, ale za pomocą programu revouninstallerUsunie on pozostałości, których zwykły instalator gry nie usunie dokładnie.
Przepraszam, że wczoraj nie odpowiadałem, ale byłem zajęty. Wykonałem kroki zaproponowane przez @MattiuDefo . Gra dalej nie działa ☹️ . Co ciekawe, wziąłem wczoraj komputer do znajomego, podłączyliśmy komputer u niego w domu i gra działała zupełnie normalnie i OK. Gdy wróciłem do domu i podłączyłem komputer u mnie, nadal występuje ten sam błąd i gra się nie uruchamia. Nie wiem co robić. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,597 Posts