Forum Discussion

shiroyasha95x's avatar
shiroyasha95x
Seasoned Newcomer
2 days ago

Gra the sims 4 nie chce zainstalować się po polsku.

Witam, pierwszy raz sims 4 zostały pobrane w polsce, miałam do wyboru trzy wersje językowe, polski, rosyjski i czeski. Mieszka w Uk i musiałam zainstalować grę ponownie jak się okazuje gre zainstalować mogę tylko po angielsku, proszę o pomoc. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 hours ago

Hej shiroyasha95x 

Gry mogą się dostosowywać do ustawień językowych komputera. Jeśli jednak w czasie instalacji gry nie masz do wyboru języka PL podejrzewam, że gra została kupiona poza EA app (dawniej Origin) lub dodałaś do konta EA darmową wersję The Sims 4, która się dostosowała do lokalizacji geograficznej, w której obecnie przebywasz. Sprawdź czy w historii transakcji widzisz zamówienie za 0 funtów.

Dla pewności sprawdź, logując się innymi danymi do EA app, czy nie posiadasz konta EA z wersją gry w języku polskim. Inna opcja jest też taka, że na obecnym koncie masz 2 wersje językowe gry - wówczas skontaktuj się z nami bezpośrednio,  aby wyjaśnić czy można w tej sprawie dokonać zmian.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,118 PostsLatest Activity: 3 hours ago