xoxo8516Not applicable1 year agoId sima Nie mogę uzyskać id sima. Kod sims.get_id_by_name (Imię i nazwisko) sima nie działa nawet po uprzednim wpisaniu testingcheats true. Pomocy ☹️
EA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @xoxo8516 Czy istnieje możliwość, że w Twojej grze istnieje kilkoro Simów o tym samym imieniu i nazwisku?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,795 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,795 Posts
Recent DiscussionsSimka nie odczuwa zazdrości mimo romansu męża! Moja simka nie odczuwa "Zazdrości" mimo, że jej mąż zdradza ją na jej oczach! Czy u Was również występuje podobny błąd? Kod błędu 0xc0000005 (Naruszenie praw dostępu/pamięci) w pliku TS4_x64_fpb.exe. Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...Problem z dodatkami Witam, zacznę od tego, że ostatni raz na swoje konto ea wchodziłam jakoś w lutym, więc nie mam pojęcia co się działo od tego czasu co mogło to spowodować. Dzisiaj się zalogowałam tak jak zwykle, zakt...Mój sim nie może się zaprzyjaźnić Tak jak w tytule, już mam trzecią rozgrywkę, bo wcześniej aż mi się wydawało, że robię coś źle. Nie dowierzałam po prostu. Klikam przyjazne dymki jak "ożywiona rozmowa" czy "pochwal strój", i mimo po...Podawanie jedzenia i robienie makijażu dalej nie działa. Czy ktoś dalej ma ten problem w karierach?