xoxo85161 year agoId sima Nie mogę uzyskać id sima. Kod sims.get_id_by_name (Imię i nazwisko) sima nie działa nawet po uprzednim wpisaniu testingcheats true. Pomocy ☹️
EA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @xoxo8516 Czy istnieje możliwość, że w Twojej grze istnieje kilkoro Simów o tym samym imieniu i nazwisku?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,748 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,748 Posts
Recent DiscussionsBłąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...nie da sie kliknac w sima witam. wczoraj zaaktualizowalam gre i wszystko dzialalo,lacznie z modami i CC. dzisiaj odpalam simsy,wlaczam swoja rodzine i klikam w sima i nic-zadne interakcje sie nie pojawiaja. klikam na lodowke,...Zbugowany dodatek Cześć, posiadam kupiony dodatek 4 pory roku na steamie. Niestety, w grze on nie działa - mogę tylko wybrać stroje na zime oraz na lato, ale pogoda/pory roku się nie zmieniają. Co zrobić w taki wypad...Problem z aktualizacją Dzień dobry, po wczorajszej aktualizacji zniknęły mi moje dodatki z gry które zostały zakupione, teraz ukazuje się w sklepie że mam je kupić, proszę o pomoc. Błędy Liczę na naprawę tego hakotomu na zlocie zapaleńców i przenoszenia przedmiotów ze skrzyni do 'kieszeni" sima