xoxo85161 year agoId sima Nie mogę uzyskać id sima. Kod sims.get_id_by_name (Imię i nazwisko) sima nie działa nawet po uprzednim wpisaniu testingcheats true. Pomocy ☹️
EA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @xoxo8516 Czy istnieje możliwość, że w Twojej grze istnieje kilkoro Simów o tym samym imieniu i nazwisku?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,694 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,694 Posts
Recent DiscussionsNie działają rękawiczki z Rancza Nie wyświetlają się na simie, podczas, gdy inne rękawiczki się pokazują. Screeny w zał. Pełna kolekcja bez modów. The Sims 4 - wyrzuca do białego ekranu Cześć, grę udało się włączyć, ale są znowu problemy :((( tym razem co chwilę wywalało mnie z gry ale działało w tle, więc bez problemu mogłam z powrotem wejść ale z czasem co raz częściej mnie wyrzuc...Nie działa szal z Jesiennej mody Nie pokazuje się na simce szal z jesiennej mody. Inne dodatki na szyi działają prawidłowo. Screeny w zał. Pełna kolekcja. Bez modów. CAS/Biblioteka: komunikat uległ uszkodzeniu, czy chcesz go usunąć? uruchomiłem grę po ostatnich aktualizacjach i przechodząc do mojej biblioteki mam dziwny problem z rodzinami, które tam się znajdują - niektóre z nich są z niewiadomych pojawiają wiele razy, ale po w...Problem z dodatkiem do simsow 4 Nie mogę pobrać dodatku pokazuje mi jako ,, zawartość w grze ,, pokazuje że nie mam go zakupionego a w grze pisze że nie jest zainstalowany próbowałam wszystkiego naprawiałam simsy usuwałam plik zmie...