Julakar115 years agoJak pobrać domy z galeri do The Sims4? Gdy zgrałam simsy 4 nie miałam żadnych domów tylko podstawowe czyli np.muzeum , biblioteka jak pobrać ze strony oficjalnej simsów domy ?
EA_KubaCommunity Manager5 years agoHej @Julakar11 Daj nam znać czy post @kreatora wystarczająco odpowiedział na Twoje pytanie 🙂
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,590 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,590 Posts
Recent Discussionswyłączenie gry Gra samoistnie się wyłącza Middle mouse button no longer rotates camera after recent update Hi, after the recent Sims 4 update my middle mouse button stopped rotating the camera. I am using the Sims 3 camera. Mouse wheel scrolling still works for zooming in and out, but pressing and holdin...Błąd z interakcja z niemowlakiem Witam, Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się t...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Simowie nie płacą czynszu Cześć, Mam problem z dodatkiem ,,Do wynajęcia". Posiadam parcele na wynajem i jest dobrze jednak simowie nie płacą czynszu 😅. Dopiero po długim czasie wchodzi dość spora oplata za wynajem, albo wc...