Forum Discussion

Ania54722's avatar
7 years ago
Solved

jak przenieść gre na inne konto origin?

Mam pewien problem. Kilka lat temu a dokładnie w 2014 roku kupiłam sobie grę The Sims 4. Jako, że miałam wtedy ok. 9 lat założyłam tzw. konto dziecka (czyli podałam prawdziwą datę urodzenia i teraz n...
  • SylwesterSpalony's avatar
    7 years ago

Witaj

Nie trzeba zakładać nowego konta, stare zawsze można odzyskać 🙂 oraz zmienić z konta dziecka na konto pełnoprawne.

W takim przypadku wymagany będzie kontakt z suportem EA, sprawdzą oni po weryfikacji czy to twoje konto i będzie można zmienić wszystko.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu. Tel. +48 (22) 397 08 40  Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

Do weryfikacji przygotuj: jak pamiętasz starego maila na który było zakładane konto oraz klucze wykorzystane właśnie na tamtym koncie

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago
7,765 Posts