Forum Discussion

paulax1116's avatar
2 years ago
Solved

Jak przenieść simsy na dysk d?

Hej! Nie jestem jakimś wybitnym informatykiem ale potrzebuje poradnika jak przenieśc Simsy 4 z dysku c na którym kończy mi się miejsce na dysk d .Potrzebuje przenieś również mody które też zajmują mi sporą ilość miejsca mimo że wiekszość usunełam ,których nie uzywam.Będe bardzo wdzięczna <33

• Hej @paulax1116 

Niestety nie da się przenieść gry na inny dysk. Trzeba ją najpierw odinstalować, a następnie zainstalować na innym dysku. Podczas ponownej instalacji gry w aplikacji EA wpisz ścieżkę docelową dysku, na którym zainstalowałaś grę.

Jeżeli nie chcesz stracić zapisów gry,  oraz folderów Tray, Mods, to przed jej odinstalowaniem skopiuj sobie na pulpit komputera cały folder rozgrywki The Sims 4. Znajdziesz go w katalogu Dokumenty>Electronic Arts.

Pzdrawiam

2 Replies

• Hej @paulax1116 

Niestety nie da się przenieść gry na inny dysk. Trzeba ją najpierw odinstalować, a następnie zainstalować na innym dysku. Podczas ponownej instalacji gry w aplikacji EA wpisz ścieżkę docelową dysku, na którym zainstalowałaś grę.

Jeżeli nie chcesz stracić zapisów gry,  oraz folderów Tray, Mods, to przed jej odinstalowaniem skopiuj sobie na pulpit komputera cały folder rozgrywki The Sims 4. Znajdziesz go w katalogu Dokumenty>Electronic Arts.

Pzdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @paulax1116 

Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @danuta720 jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania, śmiało daj nam znać 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago