Kod błędu 21 po aktualizacji 30.06.26
Po ostatniej aktualizacji zaczął wyświetlać mi się ten błąd. Jak na razie nie zauważyłam, by wyświetlał się komuś innemu po ostatniej aktualizacji.
Błąd zapisu pojawia się na moich wszystkich savech. Korzystam z modów. Przed zaktualizowaniem gry wyjęłam folder z modami, jak i skopiowałam na pulpit folder tray i save. Po zaktualizowaniu gry, zauważyłam, że w plikach gry i stworzył się nowy folder mods. Uznałam, że może wygeneruje się jak wejdę do gry. Weszłam do gry, włączyłam w ustawieniach by gra przechwytywałam mody i zrestarowałam grę. Następnie po ponownym uruchomieniu weszłam na jeden ze swoich zapisów i wyświetliło mi się, że mody (mimo wcześniejszego włączenia ich w ustawieniach) dalej nie działają. I tak próbowałam kilkukrotnie włączyć te ustawienie. Potem się poddałam i po prostu weszłam na jeden z moich savów. Po przegraniu paru minut próbowałam zapisać gre, ale wyskoczył mi błąd 21. Przed aktualizacją takiego problemu nigdy nie miałam.
Próbowałam posilić się innymi poradnikami jak naprawić ten błąd. Zapisywałam gre poprzez ,,zapisz jako'' (nic nie dało), usuwałam pliki z nazwą ,,cachestr'' (nic nie dało), zmieniałam by folder z grą w plikach nie był ustawiony jako ,,tylko do odczytu'' (nic), zmieniałam w antywirusie by nie blokował gry (dalej nic). Ostatecznie zainstalowałam grę na nowo. Co ciekawe, folder mods dalej nie został stworzony przez gre, tak samo jak te pliki, które na innym poradniku kazano mi usunąć(dalej je mam w koszu). Próbowałam naprawiać grę i też to nic nie dawało.
Pilnie proszę o pomoc, bardzo zależy mi na tych zapisach.
Dzięki za szybką odpowiedź. Po napisaniu tego posta jeszcze 2 razy naprawiłam grę. I mimo, że folder mods dalej się nie tworzył, jak włożyłam ten zostawiony na pulpicie, nagle gra zaczęła poprawnie działać. Nie mam pojęcia co pomogło. Wcześniej też próbowałam tych rzeczy, które Sugerujesz w odpowiedzi, ale też nie działały.
Tak czy inaczej. Gra ostatecznie działa xd