Forum Discussion

Malka6942's avatar
Malka6942
Rising Novice
1 day ago
Solved

Wymyślony przyjaciel

Ożywiłam simem wymyślonego przyjaciela pięknego pegarożca zmieniłam jej ceche zła na kreatywną a jak ożyła to i tak miała ceche nikczemna i złą reputacje a sim który ją ożywił nawet jak stał sie młodym dorosłym ciągle miał w znajomych pieknego pęgarożca tą zabawke i chce z nią rozmawiać a nie może jej zaprosić czy ma ktoś taki błąd?

• Zmieniłam osobowość na początku jak była to zwykła lalka i były te opcie zmień osobowość sim się bawił  i jak zmienił wiek na nastolatka to ją przemieniłam ale ona od razu miała złą reputacje i ceche nikczemna zmieniłam jej cechy eliksirem ale ona i tak chciała być zła nie mam modów zmiana parceli pomogła nie ma go już w znajomych dziekuje 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Malka6942​ 

Dzięki za dokładny opis. Sprawdziłam też podobne zgłoszenia i wygląda na to, że mogą się tutaj nakładać dwa problemy.

Dla pewności dopytam tylko - czy zmiana osobowości została wykonana jeszcze wtedy, gdy Pegarożec był Wymyślonym Przyjacielem, przed użyciem opcji ożywienia?

Druga sprawa to pozostająca w znajomych zabawka. Problemy z Wymyślonymi Przyjaciółmi i panelem relacji były już wcześniej zgłaszane i część z nich była poprawiana w aktualizacjach. Na razie nie usuwałabym tej relacji kodami. Spróbuj podróży tym Simem na inną parcelę i powrotu do domu, a następnie sprawdź, czy wpis zabawki nadal pozostaje w znajomych. 

• Malka6942's avatar
    Malka6942
    Rising Novice
    19 hours ago

Zmieniłam osobowość na początku jak była to zwykła lalka i były te opcie zmień osobowość sim się bawił  i jak zmienił wiek na nastolatka to ją przemieniłam ale ona od razu miała złą reputacje i ceche nikczemna zmieniłam jej cechy eliksirem ale ona i tak chciała być zła nie mam modów zmiana parceli pomogła nie ma go już w znajomych dziekuje 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 hour ago

Dziękuję za informację zwrotną. Cieszę się, że zmiana parceli pomogła i wpis zabawki zniknął z listy znajomych.

Jeśli chodzi o zachowanie ożywionego Wymyślonego Przyjaciela, dziękuję za doprecyzowanie. To cenna informacja, że zmiana osobowości została wykonana jeszcze przed ożywieniem, a mimo to Sim po przemianie otrzymał inne cechy i złą reputację.

Miłej dalszej gry i dzięki za podzielenie się rozwiązaniem!

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 49 minutes ago
7,867 Posts