Forum Discussion

pjeterBiceps's avatar
5 years ago
Solved

Kod został już wykorzystany co zrobic?

Siemka mam problem 3 lata temu kupiłem koledze gre sims 4. Kolega miał za słaby komputer by grac u siebie więc gra leżała cały czas u mnie LECZ GRALISMY NA JEGO KONCIE. rok temu kolega przestał grac w simsy i płyta leżała cały czas u mnie dodam że kolega zapomniał hasła do konta i do poczty. Wczoraj próbowałem zainstalowac ją na moim koncie lecz pisało że kod został juz wykorzystany. Mam oryginalne pudełko i kod. Zalezy mi na tym by pograc w nią na moim koncie.

z góry dzięki za pomoc ;-)

• Witaj @pjeterBiceps 

Niestety muszę cię zmartwić. Gra raz zarejestrowana na koncie gracza zostaje na stałe przypisana do jego konta i nie można jej użyć na innym koncie Origin.

Ale mam tez dobrą wiadomość, obecnie na Origin jest duża promocja i możesz kupić Cyfrową Edycje Specjalną gry The Sims 4 już za 42,47 zł:

https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/deals/simssale

Dodatkowo otrzymasz:

- Zestaw The Sims™ 4 Niesamowite zwierzęce kapelusze do pobrania
    - Zestaw „Dusza towarzystwa” do pobrania
    - Zestaw „Szalona noc” do pobrania
    - Ścieżka dźwiękowa The Sims™ 4 do pobrania

Pozdrawiam.

4 Replies

• Witaj @pjeterBiceps 

Niestety muszę cię zmartwić. Gra raz zarejestrowana na koncie gracza zostaje na stałe przypisana do jego konta i nie można jej użyć na innym koncie Origin.

Ale mam tez dobrą wiadomość, obecnie na Origin jest duża promocja i możesz kupić Cyfrową Edycje Specjalną gry The Sims 4 już za 42,47 zł:

https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/deals/simssale

Dodatkowo otrzymasz:

- Zestaw The Sims™ 4 Niesamowite zwierzęce kapelusze do pobrania
    - Zestaw „Dusza towarzystwa” do pobrania
    - Zestaw „Szalona noc” do pobrania
    - Ścieżka dźwiękowa The Sims™ 4 do pobrania

Pozdrawiam.

• @pjeterBiceps Ja mam gorszy problem. Zakupiłem gre w media expert. podczas instalacji bład Origin podałem kod produktu ale byłem niby offline. Po naprawie Trybu offline podczas próby instalacji wywala że kod został już wykorzystany. Nawet nie mogę zainstalowac nowo zakupionej gry. W orygin wyswietla mi że nie mam gier. Próba dodania gry kończy sie komunikatem o wykorzystanym kodzie. Ciekawe przez kogo. Badziew i tyle oszusci nigdy wiecej nie kupię żadnej gry z EA to są po prostu złodzieje
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 years ago

@92928989 

Informacja o zarejestrowanym kodzie oznacza, że gra została już przypisana do Twojego konta Origin i drugi raz konto nie przyjmie tego kodu.

Wejdź teraz do Biblioteki gier i tam poszukaj okładki gry, gdy nie zobaczysz jej tam to na górze tej strony kliknij w Filtr, a następnie w zakładkę "Ukryte gry" - tam powinna znajdować się Twoja gra.

PS. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nie usprawiedliwia ono pisania brzydkich określeń pod żadnym adresem. Dlatego na przyszłość proszę, powstrzymaj się przed tego rodzaju epitetami.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,633 Posts