Forum Discussion
Dziękuje za odpowiedz ale ja gram już od jakiegoś czasu na konsoli i nie korzystam tam z aplikacji origin poza tym modów również nie używam co najwyżej dużo korzystam z kodów i często nadpisuje grę po za tym często zaopatrzam się w nowe dodatki ponieważ od jakiegoś czasu przeszłam na konsolę i chciałam tam mieć jak najwięcej dodatków żeby zawsze mieć coś ciekawego w tej grze
@kosmitka214
Aby wyczyścić cache gry na konsoli należy ją odłaczyć od zasilania prądem na 5 minut i nastepnie włączyć ponownie. To taka podstawowa porada dla graczy na konsoli
Oprócz tego masz tu dodatkowy poradnik dla graczy na konsoli - niestety po angielsku. Pod kazdym problemem jest zalaczony spoiler wyjasniający jak sobie z nim radzić,
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-Consoles/Read-First-Sims-4-Console-Troubleshooting-Guide/m-p/10191549#M13343
- 4 years ago
Zrobiłam tak jak i radziłeś i większość błędów zniknęła jak na razie jest dużo lepiej ale kiedy wysłałam sima z psem na spacer to ten się znów teleportował więc ten problem nadal został pozatym też jest nadal problem ze gdy sim korzysta z komputera to nie patrzy na monitor tylko się patrzy gdzieś na ścianę czyli po prostu w * też nie wiem jak tego błędu się pozbyć
Problem z przeskakującym pacjentem i stojąca w miejscu maszyna również nadal się pojawia
- kreatora4 years agoHero (Retired)
@kosmitka214
Teleport psa
to jest dawno zgloszony bug wciąż nie rowiązany i EA wciaz prosi o sejfy .
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-CD-Walking-dog-cause-random-teleportation/m-p/7972782#M94192
Jeden z graczy zauwazyl ze ten bug sie zdarza gdy uzywasz wiecej niz jedno polecenie (ustawisz kolejke poleceń dla sima podczas spaceru z psem, a nie wydajesz po jednym poleceniu na bieząco) jednak inny gracz twierdzi , ze u niego w grze z kolei wystarczy aby sim wydał psu jakiekolwiek polecenie podczas spaceru aby ten pies natychmiast sie teleportował na bezpieczna odleglość od właściciela.Szpital - zdaje sie ze dawny bug powrocił - moze spróbuj nie uzywać kolejki zadań podczas operacji ( zdaje sie ze te bledy z teleportami zdarzają sie gdy dany sim ma ustawioną kolejke zadań)
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/FIXED-GTW-Doctor-Patient-Leaves-Surgery-Table-Mid-Surgery/m-p/7956061#M92042
Co do patrzenia na monitor komputera - czy tak sie dzieje ze wszystkimi modelami komputera? Przyznam sie ze moj sim też bardzo czesto nie patrzy na ekran tylko w dal i pisze na oslep a poneważ nie ma to najmniejszego wplywu na rozgrywkę, to zakładam ze to jest po prostu niedopracowana animacja - w koncu to nie film z realu z aktorami tylko gra która ma czasem niedopracowane do perfekcji animacje pikseli. (Simy to elektroniczne piksele, a my czasem zapominamy czym one tak naprawdę są i chcemy aby te piksele były tak perfekt w zachowaniach jak ludzie do najdrobniejszego szczegolu - no niby powinny przy perfekt zrobionej grze ale zadna gra - symulacja realu - do tej pory perfekt nie jest) . Moze Sims 5 juz bedzie perfekt?
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 20 hours ago
- 23 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago