Forum Discussion

asurhine's avatar
7 years ago
Solved

Konsola kodów.

Mam problem z wyjsciem  z okna  , szarego ekranu po wlaczeniu konsoli kodów po aktualizacji. 8/8/2019

Image

wyswietla mi sie c takiego. Gdy wpisuje 'exit' bialy pasek znika jednak ciemniejszy obraz zostaje i nie moge nic zrobic. Pomocy. !!! Mam oryginalna wersje gry.

• @asurhine 

Czy masz w grze jakieś mody?, jeżeli tak, to wyjmij je na pulpit komputera (cały folder Mods i nie wkładaj go z powrotem do gry!). Następnie napraw grę na, klikając PPM na okładkę gry. Wejdź do gry i sprawdź  okno konsoli.

6 Replies

• Hej @asurhine 

Po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu go enterem musisz zamknąć okno konsoli w ten sam sposób w jaki je otworzyłaś, czyli Ctrl+Shift+C.

Pozdrawiam.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

@asurhine 

Czy masz w grze jakieś mody?, jeżeli tak, to wyjmij je na pulpit komputera (cały folder Mods i nie wkładaj go z powrotem do gry!). Następnie napraw grę na, klikając PPM na okładkę gry. Wejdź do gry i sprawdź  okno konsoli.

• asurhine's avatar
    asurhine
    7 years ago

Mody czy obiekty CC , i czy bikety CC rowniez moga zaszkodzic grze ?

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

@asurhine 

Oczywiście, mogą poważnie zaszkodzić grze. 🙂

Mody oraz CC to zawartość zmodyfikowana. Na bieżąco trzeba sprawdzać ich aktualizacje, a te, które nie są kompatybilne z aktualizacjami gry - trzeba usuwać z niej, gdyż ją psują.

Jeżeli usuniesz z gry zepsute mody/CC to będziesz mogla zamknąć okno konsoli. 🙂 Dlatego najpierw zastosuj wyżej podane przeze mnie kroki, oraz zapoznaj się z moim poradnikiem:

https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 5 hours ago