Forum Discussion

Igullak's avatar
5 years ago
Solved

Kraina Magii - punkty bonusowe

Dzień dobry, mam problem z dodatkiem Kraina Magii. Od początku od zainstalowania go, nie działają mi punkty bonusowe. Przy głowie sima pojawia się ikonka książki, ale fizycznie tych punktów nie ma i ...
  • kreatora's avatar
    5 years ago

@Igullak

Dodatkwe punkty wygeneruja sie dopiero gdy twoj sim osiagnie nastepny poziom w czarowaniu. Jak wlaczysz opcje pokazujacą potrzeby sima , to po lewej stronie zobaczysz pasek. ktory w miare jak simowi przybywa tych malutkich punktcików powoli zapelnia się na pomarańczowo. Gdy zapełni sie całkowicie sim osiagnie nastepny level - nowicjusza chyba w twoim wypadku i przestanie byc uczniem. W momencie awansu pokaza sie te 2 punkty do rozdzielenia widoczne wyraźnie gdy otworzysz księgę zaklęć. Niestety zdobywanie tych punktow zalezy od szybkosci z jaka twoj sim osiągnie następny poziom  jako mag. Nawet gdy bedzie juz mistrzem nie bedzie mial maksymalnej ilosci punktow i wciąż musi je zdobywac-  aby byc mistrzem drugiego poziomu, trzeciego i tak dalej, Cale simowe życie bedzie powoli te punkty zdobywać, aby zapelnic tabele do dzielenia punktów. Pomaga jesli czesto się będzie przemieszczal na miotle , ćwiczyl magię, pojedynkował sie, uzywal czarów i pił eliksiry.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 6 hours ago