Forum Discussion

raadeg's avatar
6 years ago

Kupowanie Realm of Magic na konto dla nieletnich

Sprawa wygląda tak. Mam konto EA dla nieletnich. Nie mogę więc kupować dodatków przez Origina (Nie mogę też korzystać z opcji tworzenia wlasnych zestawów). Chciałbym zakupić pakiet Realm of Magic ale zauważyłem, że od pakietu Strangerville, m.in. Media Expert, Media Markt, Empik przestał je sprzedawać. Nie wiem dlaczego (bo nie ma już zestawów pakiet + akcesoria?). I tu pojawia się pytanie, gdzie niby mam zakupić pakiet. Czy ktoś mógłby pomóc? Może jest coś, co przeoczyłem. Ale wydaje mi się, że to jest sytuacja bez wyjścia i coś bardzo nieprzemyślanego przez Twórców. Z góry dziękuję za odpowiedź. 

1 Reply

• Niestety przestali robić już te pakiety i zastąpiła je funkcja na Originie 'Create your own bundle' (pol. Stwórz swój zestaw), która niestety nie jest najbardziej przemyślana. Wiele osób się skarży na zmieniające się ceny, komunikaty ze nie da się stworzyć zestawu mimo braku wszystkich dlc czy nawet na fakt ze nie da się jej kupić jako prezent. Wiem ze to nie to co chce się usłyszeć pisząc na forum, ale niestety wydaje mi się to w twoim przypadku sytuacja bez wyjścia. Nie jestem pewna jak do końca działa konto dla osoby nieletniej, ale jedyne rozwiązanie jakie mogę wymyślić to żeby (jeśli masz do niego dostęp) wejść na konto rodzica/opiekuna powiązane z tym kontem i spróbować stamtąd kopić (jeśli zadowala Cie zestaw akcesoria + pakiet + dodatek)

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 9 hours ago