Forum Discussion
@Miodowaa508
Po otwarciu gry na ekranie swiata wybierz po prawej u gory opcje Zarządzania Rodzinami .(Jest obok zarzadzania światami) Po kliknieciu w to powinnas zobaczyc swoją rodzine, Przeprowadź cała rodzinę ja na jakąkolwiek pustą działkę - obrazek samochodu na dole. Wybierz opcje sprzedaj meble. Po przeprowadzce powinnaś juz moć wejść na tą pustą działke z rodzina ktora cala powinna być juz aktywna dla ciebie. Przeprowadz ja wtedy za pomocą telefonu do starego domu.
Jednak jesli masz jakiekolwiek mody w grze przenieś folder mods na pulpit komputera, z folderu gry usuń plik localthumbcache.package oraz wszystkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po włączeniu.
Nastepnie napraw grę na Origin
Origin/Moja Biblioteka gier - prawym myszy na okladkę gry - opcja Napraw
Taki bład moze byc spowodowany przez stary, nieaktualne script mod taki jak na przykład MCC
Jesli wiec uzywasz modów przeczytaj dokładnie ten poradnik
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message
- 4 years ago@kreatora Dziękuję! Przeniesienie zadziałało :D
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Dzięki za potwierdzenie @Miodowaa508 ! 🙂
- gijagzjvsnms1 day agoNewcomer
Nie sądziłam, że ktokolwiek miał ten błąd. Jednak postanowiłam wyszukać bardziej dla jaj niż na serio XD POMOGŁO!! mimo że, mam mody zadziałało przeprowadzenie, dziękuję bardzo uratowales mnie 🙏🏻🙏🏻