Forum Discussion

aniaryba's avatar
7 years ago

Mam Problem z grą the SIMS 4

Witam was bardzo serdecznie.

Mam BARDZO ważny problem.

Mianowicie za każdym razem gdy gram w sims'y nie mogę oddać zwierząt do adopcji ani na sprzedaż.

Wtedy gra przestaje mi odpowiadać i nic nie mogę zrobić. 

Nawet sam menadżer aplikacji nie pokazuje mi ikony gry.

Mam tego serdecznie dość!.

Dochodzi jeszcze jeden problem ogrodnik.

Jeżeli chcę zatrudnić ogrodnika wyświetla mi się napis nie posiadasz ogrodu.

Jak nie skoro go moi simowie prowadzą?.

Proszę czy ktoś wie o co chodzi?.

Nie mam siły przeinstalowywać samej gry bo ile można.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    7 years ago

Nie mozesz zatudnic ogrodnika jesli nie masz roslin posadzonycn na poziomie gruntu. Jesli trzymasz je w donicach na tarasie czy w szklarni gra nie uzna tego za ogród i ogrodnik nie przyjdzie.
    Rowiazanie jest takie - zeby gra uznala ogrod za zabezpieczony przed zmianami pory roku wystarczy go okryc dachem na słupach, nie musi byc ścian, a rosliny i ul moga byc na poziomie gruntu. Trochę nierealistyczne ale tak to działa. Wtedy ogrodnik sie zjawi,
    Jesli chodzi o zwierzeta do adopcji to winne moga byc mody . Zeby to sprawdzic wyjmij folder mods na pulpit , gra utworzy nowy pusty po wlaczeniu , nastepnie usun recznie z folderu gry w Dokumentach foldery cache, cachestestr, i plik localthumbcache.package czyli pamiec podreczną w ktorej mogly sie zapisac bledy gry spowodowane modami.
    Napraw gre na Origin i sprawdz czy dalej masz problem z adopcja.
    To moze byc bug gry ale jak na razie jestes jedyna osoba z takim bugiem i nalezy wykluczyc wszystkie inne opcje.

Nie jestem pracownikiem EA . Pomagam innym graczom jako gracz

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,702 Posts