2 years ago
Mam problem z pobraniem gry
Witam, 13 marca grałam jeszcze normlanie w Simsy normalnie je wyłączyłam i działały, następnego dnia próbowałam je otworzyć wyskoczył mi error pomyślałam, że to nic takiego i ponowna instalacja gry p...
Ja nie rozumiem tego trochę. Kupiłam sobie laptopa co by mężowi nie przesiadywać na jego kompie. Na stacjonarce normalnie mogę wszystko pobrać, wszystko działa, a mi nie :c mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie. Może to jakiś błąd ze stronu EA ...... Nie wiem ;c
Mam rozwiązanie problemu! Znaczy mi pomogło. Trzeba posiadać aplikację epic games i zacząć instalacje simsów na tej aplikacji ale spokojnie potem one się instalują normlanie na ea app! Spróbuj i daj znać z ciekawości czy pomogło 🙂
Odpowiadałem Ci chyba pod innym wątkiem, ale spróbuję jeszcze jednego sposobu z wyjątkami w zaporze, jak to nie zda egzaminu to sprawdze Twój sposób z Epiciem a później go usunę. Dam znać
(Pisałem pod kilkoma innymi wątkami, ale widzę, że ludzie zakładają podobne wątki, wrzucę też tutaj poprzednią odpowiedź)
Okej, Epic Games Launcher w ogóle nie pomógł, a nawet wypluł nowe błędy, otóż:
Zainstalowałem Epica i spróbowałem zainstalować simsy przez niego. Poprosił mnie o powiązanie kont z Ea App, co też zrobiłem. Jednakże niewiele to dało, bo Epic wyrzucił przez Ea App nowy błąd, o tym, że simsów w ogóle nie mam w bibliotece.
Jednakże
Spróbowałem jeszcze jednej rzeczy i podziałało:
Mianowicie raz jeszcze spróbowałem zainstalować grę przez Ea App z tym, że odznaczyłem absolutnie każde DLC, jak poniżej:
I gra zaczęła się instalować, ale co ciekawe i tak wypluła błąd. Mimo tego błędu udało się zainstalować grę:
Zaraz dam znać co dalej, czy gra działa i co z dodatkami.
Aha jeszcze jedna uwaga. Nie wiem, czy to, co zrobiłem to zasługa Epica. W każdym razie grę instalowałem przez Ea App, jednakże z uruchomionym Epiciem w tle, ale bez używania go. Tylko że, gdy chciałem go usunąć, to system wyrzucił uwagę, że Epic jest aktualnie używany w tle. A nie był. Jedynie co w tle się działo, to Ea App instalował Simsy 4. Zaraz tu wrócę i dam znać co z DLC i przede wszystkim, czy gra działa