Forum Discussion

marcelina_0209's avatar
marcelina_0209
Rising Novice
2 months ago
Solved

Mody nie działają po nowej aktualizacji

Hej, mam taki problem, że po nowej aktualizacji nie mogę włączyć modów w grze. Włączam grę, wyskakuje okienko, że mody zostały wyłączone i że mogę je włączyć w ustawieniach. Włączam je, zapisuję i wyłączam grę. Gdy włączę grę, to okienko znowu wyskakuje, patrzę w ustawieniach i mody znowu wyłączone. Próbowałam już naprawić grę, instalować od nowa i w antywirusie Avast ustawiłam tak, żeby pomijało Simsy (słyszałam, że może on przypadkiem blokować mody) i nic. Nadal to samo. Nie wiem już co mam robić... 

• Napisałam tego posta i walczyłam dalej. Okazało się, że jak usunęłam grę za pierwszym razem to nie usunęłam wszystkich plików z folderu Documents>Electronic Arts>The Sims 4. Tym razem usunęłam wszystko (oprócz modów - je wyjęłam na pulpit, a na save'ach mi nie zależało bo i tak dopiero co gra postanowiła mi wszystkie usunąć xd). Zainstalowałam grę od nowa i okienko już nie wyskakuje i wszystko elegancko działa! 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

marcelina_0209​ Świetna wiadomość! Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem i bardzo dziękuję za podzielenie się z nami krokami, które Ci pomogły 👍

• Napisałam tego posta i walczyłam dalej. Okazało się, że jak usunęłam grę za pierwszym razem to nie usunęłam wszystkich plików z folderu Documents>Electronic Arts>The Sims 4. Tym razem usunęłam wszystko (oprócz modów - je wyjęłam na pulpit, a na save'ach mi nie zależało bo i tak dopiero co gra postanowiła mi wszystkie usunąć xd). Zainstalowałam grę od nowa i okienko już nie wyskakuje i wszystko elegancko działa! 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 2 days ago