Moi Simowie mają zamiast ubrań dziwne znaki zapytania oraz czerwono-białe plamy.
Dzień dobry!
Dzisiaj gdy weszłam na Origin pokazała mi się nowa aktualizacja do gry The Sims 4. Zainstalowałam ją i gdy weszłam do gry na stronie głównej zamiast normalnych ikonek dodatków, pakietów rozrywkowych itp. pokazały się ikonki lam. Wybrałam jedną z moich rodzin Simów i w nią weszłam. Na mapie z miejscami w świecie pokazały się nowe miejsca. Gdy kliknęłam na dom moich simów włączył mi się tryb tworzenia nowego sima. Jak już udało mi się wejść do domu Simów to zobaczyłam, że nie wyglądają normalnie. Mieli zamiast normalnych ubrań i twarzy znaki zapytania i czerwono - białe plamy. Niektóre przedmioty i chodniki są różowe. Zresetowałam grę oraz Origin, ale to nie pomogło.
Niestety w grze The Sims 4 nie chciały mi się zrobić zrzuty ekranu, więc zrobiłam zdjęcia telefonem.
Proszę o pomoc!
Pozdrawiam,
Amelia J.
- @aamelqa
Otwórz Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę TS4 - opcja "Napraw"
Musisz odczekac az Origin skończy sprawdzać wszystkie pakiety jakie posiadasz.
Jednak jesli masz jakiekolwiek mody w grze grze wysuń folder mods myszką na pulpit z folderu gry. Usun takze z folderu gry plik localthumbcache.package oraz wszyetkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po właczeniu
Nastepnie napraw grę jak opisano wyżej.
Wlacz gre i sprawdź czy nadal masz ten bład.
Jeśli błąd zniknąl przeklejaj po kolei swoje mody i CC z pulpitu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy błąd nie wrócił . Skript mody sprawdzaj po jednym,ale jeśli masz dużo CC (ubrania, wlosy, skiny) podziel je na mniejsze podfoldery po 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery kolejno.
Nie jestem pracownikiem EA