Nagrody z wydarzenia "domowe szczęście" zniknęły.
Problem jak w tytule, nagrody z poprzedniego wydarzenia zniknęły z trybu budowy jak i CAS. W trakcie trwania wydarzenia odebrałem je wszystkie i bez problemu mogłem z nich korzystać.
Na jednym z zapisów część z nich wykorzystałem i do dziś mogę je używać (chodzi tu o cechę wciąż żyjącego sima, kosz na śmieci i barek). Jednak na nowo wyszukać tych rzeczy się nie da. Każdy nowy zapis jest ich pozbawiony, kosz na śmieci i barek udało mi się zapisać w swojej bibliotece jako pokój i tak przenoszę je na inny save, reszty poprostu nie ma. Obawiam się powtórki przy nowym wydarzeniu.
Gra była kilkukrotnie naprawiana, z wyjmowaniem poszczególnych folderów, usuwaniem jakiś tam sugerowanych plików. Odpalana z modami i bez, co do modów to są na bieżąco aktualizowane. Skryptowy mod posiadam tylko jeden, reszta to trochę CC do tworzenia simów.
Ktoś coś jak odzyskać te nagrody z wydarzenia? Czy to w ogóle możliwe? Z góry dzięki za każdą pomoc 😉 .
@david_wdr , @dzidzia1989 , @Donia2607
Dostępna jest już aktualizacja gry, nie zapomnijcie przed aktualizacją wyjąć z niej folderu Mods.
Jeżeli macie mod BBB autorstwa Twisted Mexi to w grze trzeba go najpierw zdezaktywować.