7 months ago
Nastolatek nie idzie do liceum
Kupiłam dodatek do the Sims 4 Licealne lata. Mam jednak problem z rozgrywką w tym dodatku. Pomijając fakt że okienko z pytaniem czy chcę towarzyszyć w zajęciach to loteria, jednego dnia pojawia się, ...
Niestety mój problem dotyczy czegoś innego, gdyż okno podążania za nastolatkami nie pojawia się, zostaję w domu z rodzicami i drugim nastolatkiem, nigdy nie idzie on do szkoły, trochę jak zawsze na wagarach. Wygląda to jak błąd w grze, próbowałam naprawiać, ale niestety to nic nie pomogło.
Hej @lulamaee
Co do problemów z oknem: nie masz przypadkiem modów w grze? Jeżeli tak, to wyjmij z gry folder Mods, następnie przeczytaj poradnik Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj jego wskazówki.
Tak, czy inaczej ten problem z drugim nastolatkiem jest taki sam, jak w wyżej podanym linku, więc tylko tam możesz go opisać, gdyż tylko tam zaglądają twórcy gry.
Gram od zawsze bez modów, więc także nie mody są tu problemem, czytałam wszsytkie fora, nawet angielskie i nie spotkalam sie z takim samym problemem jak mój. No cóż, będę próbować dalej, póki co jestem dosyć zdemotywowana 😓