Forum Discussion

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago

@Grabcia09

Z tego co na dzisiaj odkrylam - też dopiero poznaję ta opcje - krótko leżakowany jest po 72 godzinach (3 simowe dni) - więc myśle ze długo leżakowany będzie po następnych 3 dniach - czyli po 6 simowych dniach. Oczywiście mogę sie mylić...

• marekzb's avatar
    marekzb
    Seasoned Hotshot
    2 years ago

@Grabcia09 

Córcia moich Simów zrobiła nektar z winogron. Po dwóch dniach kazałem jej spróbować. Strasznie się krzywiła i machała rękami. Pewnie jeszcze nie sfermentował. Spróbuje potrzymać go skrzynce 6 dni jak radzi @kreatora i zobaczymy.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@Grabcia09 

Może dodam od siebie:

Po około tygodniu może stać się "długo leżakowany", zależy to jednak od rodzaju nektaru, oraz gdzie się go trzyma.  Najszybciej ten proces przebiega, gdy butelki  leżą w stojaku,  który umieszczony został w piwnicy.  Najdłużej jednak musi leżakować nektar witalności.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Grabcia09 mam nadzieję, że Twoja wiedza odnośnie leżakowania nektarów poszerzyła się - jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocyśmiało daj nam znać

@danuta720 @marekzb @kreatora  Dziękuję Wam za zaangażowanie i chęć dzielenia się swoją wiedzą!  ⭐

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,585 Posts