mczarek8032 years agoNie ładuje mi się mapa jakoś się zacinaNa jednej rozgrywce mapa całą sprawdzie działa a na innej totalnie nie a to nowy dodatek błagam proszę mi w tym pomóc
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,559 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,559 Posts
Recent DiscussionsW tytule klucz jest nieprawidłowy Opisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platformą ea app i prosisz o pomoc w aktywacji kluczaPowiedz ich że kod taki masz i wyśli...W tytule klucz jest nieprawidłowy Powiedz ich że kod taki masz i wyślij im załączniku kod że zdjęciem jaki posiadasOpisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platform...problemy ze stabilnością rozgrywki w the sims 4 Witam Mam wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria (pomijam zbędne kolekcje które niczego istotnego nie wnoszą). Od kilku miesięcy (jeśli nie od samego początku kiedy to wykupiłem wersję cyfrową sims4...Problem z zainstalowaniem dodatku Dzień dobry, mam problem z zainstalowaniem dodatku Dochodowe hobby (podstawa jest i inne dodatki też), a mianowicie po wpisaniu kodu gry wyskakuje komunikat że podany kod jest nieprawidłowy, wyświetl...Wykorzystanie kodu - The Sims 4 Dodatki Witam, kupiłam dodatki na G2A do The Sims 4 - Ranczo oraz Do Wynajęcia. Kody zostały wykorzystane oraz zaakceptowane, natomiast nie pobierają się i nie znajdują się w bibliotece. Aplikacja EA zmusza ...