Forum Discussion

Bibubibu235's avatar
3 years ago
Solved

nie chce mi się włączyć gra the sims 4.

nie mogę włączyć gry the sims 4, gdy włączam aplikację EA, i próbuję włączyć simsy to wychodzi mi aplikacja EA i nic się nie dzieje, albo ponownie mi wskakuje do aplikacji EA i wychodzi komunikat że ...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago

@Bibubibu235 

A jakie masz dodatki i  ile? 

Skoro ta wersja gry ci sie na EA ap włączyła ,  choc twoja karta ma tylko 64 MB pamieci dedykowaej a wymagana jest najmniej 128 MB dedykowanej pamieci 

https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/READ-FIRST-Make-sure-you-meet-minimum-requirements-PC-Mac/m-p/11939159#

to na dzis zrob to wszystko (oprocz reinstalacji gry)  co wymienilam w poscie 

a przede wszystkim zaktualizuj sterowniki. 

Zadaje sie ze kostek pamieci powinnas dolozyc tylko 2 GB bo choc procesor ma ich tylko 4 GB to juz masz w sumie chyba 6GB  tej pamieci - dolozylas mu  to przy zakupie komputera? Jesli  dodatków masz malo, to moze wystarczyc - na dzis przy 20 -30  zainstalowanych dodatkach to 8GB RAM  nie wystarcza i z gry wywala. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,197 PostsLatest Activity: 6 hours ago