Forum Discussion
Też mam ten sam problem. Wyciągnęłam jak zawsze wszystko przed aktualizacją i włożyłam po i jak mam 400 plików modów, gdzie wszystkie działały to działa mi tylko 10 plików. Reszty mi nie wyszukuje wgl. Czekam grzecznie co się wydarzy bo moje mini naprawy w folderze "dokumenty", które zawsze pomagały - nie pomagają.
Zgłaszam również błąd tam, gdzie koleżanka w innym komentarzu napisała.
- nattallie961 day agoSeasoned Rookie
Ja właśnie wyciągnęłam wszystkie mody i CC z folderu (mam ich ponad 5000), wrzuciłam 50 żeby sprawdzić czy będzie je widać w grze i są widoczne. Czyli znowu mnie czeka sprawdzanie po kolei plików😭 pytanie tylko czy któryś plik/i uszkadza grę czy po prostu gra nie widzi większej ilości
- danuta7201 day agoHero+
Trudno cokolwiek powiedzieć, dopóki EA nie zbada problemu. Proponuję więc wstrzymać się z nowymi komentarzami, dopóki nie uzyskamy więcej informacji.
Wszelkie uwagi na temat problemów z modami warto skierować tutaj, gdyż twórcy gry czekają na informacje od was. Dopiero wtedy będzie mogla szybciej rozwiązać problem. Podaję link do tematu, w którym możecie kierować uwagi: https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-mods-and-custom-content-en/current-issue-many-package-mods--cc-not-loading/13260615