Forum Discussion

simomaniakpola's avatar
5 years ago
Solved

nie działają mi elementy w stwórz sima z dodatków

dzień dobry, mam problem z moimi rzeczami z dodatków w "stwórz sima", nie działają mi włosy i ubrania z dodatków uiniwersytet, witaj w pracy, psy i koty. gdy wybieram je na moim simie, to wyświetlaj...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    5 years ago

@simomaniakpola

Wyglada to na nie kompletną instalacje.albo znikniecie z folderu instalacyjnego jakis plików z pakow
    Czy masz takie figury w czewrowno czarne plamy widzisz jak na zdjeciu w tym temacie? ,
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/CURRENT-ISSUE-Several-Issues-after-incomplete-Installation/td-p/8422889#

Przede wszystkim sprawdź czy masz w ogole jeszcze wolną przestzren w komputerze i na ICloud. To wyglada ze rzeczy sie nie instaluja kompletnie do konca - takie jak aktualizacje gry, bo po prostu nie maja GDZIE się zainstalować. Jesli aktualizacja nie zainstaluje sie do konca to wyskakuja takie bledy,

Dodatkowo wyglada tez na to ze albo ty przenioslas gdzies folder mods albo zrobil to komputer jesli nieopatrznie swego czasu kliknelas YES zgadzajac sie na proponowana usluge ICloud.
    Poza zrobieniem fabrycznego resetu folderu gry dokladnie w sposob jak opisano w tym poscie
    https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Problem-z-uruchomieniem-The-Sims-4/m-p/9331108#M7634
    i poszukaniem na Icloud twojego zaginionego folderu mods oraz odiinstalowaniem wszystkiego zo ci zapycha miejsce w kompiuterze a czego nie potrzebujesz - zdjeoia i tym podobne  pozostaje tylko reinstalacja gry.
    (Poniewaz to jest Mac pamietaj ze nie mozesz przenosic zawartosci pakietu instalacyjnego z miejsca gdzie zostaly one zainstalowane przez Origin. Muszą byc tam gdzie Orign je chcał zainstalować. Gorzej jesli to zrobi sam komputer korzystajac z usugi Icloud - bo na to nie masz wpływu. )

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 minutes ago
7,634 Posts