nie działają mi cc w the sims 4 2024
Dzień dobry, niestety po ostatniej aktualizacji nie wiem dlaczego nie dzialaja mi juz mody :[ dzisiaj rano jeszcze gralam normalnie gdy nagle gra poprosila mnie zeby zrobic aktualizacjie. Po kilku minutach weszlam znowu do gry i juz nie dzialaly mi zadne mody. Zmienialam w ustawieniach zeby miec zawartosc zmodyfikowana itp ale dalej nie dzialalo a jak tylko chcialam zeby mi pokazalo moje mody to nic na liscie nie bylo chociaż w plikach gry normalnie wszystkie mody sa na swoich miejscach :c Probowalam je wszystkie pojedynczo dodawac do folderu bo pomyslalam ze moze jeden sie zepsul i dlatego jest ten problem ale dalej nic nie dzialalo :'D Probowalam po raz kolejny wszystkie mody wyrzucić z folderu z modami ale nadal mialam pusta liste i za kazdym razem jak gra kazala mi wejsc znowu do gry zeby zapisac zmiany to opcja z zawartoscia zmodyfikowana sie odznaczala :'[ nie mam pojecia co robic, zbieralam swoje mody ponad 5 lat i sa dla mnie bardzo wazne :[ A teraz nie moge wgrac nawet zadnych innych a ja bez modow nie dam rady grac...Blagam o pomoc, probowalam juz wszystkiego co moglam i juz nie mam zadnych pomysłów, z gory dziekuje wszystkim za pomoc 🙏😔