Forum Discussion

Zuzzaaessa's avatar
2 years ago
Solved

nie działające dodatki w grze

hejka mam problem z dodatkami w the sims 4. Posiadam jeden dodatek i pare kolekcji, w bibliotece ea pokazuje mi ze dodatki są zainstalowane i są w grze ale gdy wchodze do gry to ich nie ma chce zagrac z tym dodatkiem i nie moge. Moze ktos bedzie wiedziec o co chodzi.

• Hej @Zuzzaaessa 

Jeśli problem jest aktualny, spróbuj odistalować grę podstawową i dodatki, następnie zainstaluj ją ponownie w domyślnej lokalizacji.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Zuzzaaessa 

Jeśli problem jest aktualny, spróbuj odistalować grę podstawową i dodatki, następnie zainstaluj ją ponownie w domyślnej lokalizacji.

• Cześć. Mam problem z dodatkami w sims 4. Ostatnio jak kupowałam to zainstalowalam i normalnie działało, teraz kupiłam 3 dodatki - wiejska sielanka, licealne lata i 4 pory roku. Zainstalowalam je, są normalnie w biblitece gry jako zainstalowane ale gdy wchodzę do gry to ich nie ma. 
    Co zrobić w tej sytuacji? 
    Nie chce ich odinstalowywać od nowa, bo do tej pory wszystko działało jak kupowałam dodatki. Teraz z tymi 3 jest problem 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,558 Posts