Forum Discussion

akria12's avatar
3 years ago
Solved

Nie mam dostepu do gry sims 4

Proszę o pomoc! Mam problem z grą the sims 4 od momentu kiedy origin przekształcił się w ea. Loguje się na konto ea i kiedy chce włączyć grę to wyskakuje mi komunikat że gra niby nie należy do konta a to jest niemożliwe ponieważ mam tylko jedno konto na ea do którego wcześniej instalowałam grę. Gra wyświetla mi się normalnie w bibliotece ale nie mogę jej zaaktualizowac naprawic czy odinstalować.

Wspomnę jeszcze o jednym szczególe, zmieniałam e-mail do konta ponieważ straciłam dostep do wcześniejszego konta e-mail ale gra działała poprawnie do momentu, tak jak wspomniałam powyżej aż origin przekształcił się w ea. Za wszelką pomoc będę wdzięczna.

• Hej @akria12 

Jeśli masz pewność, co do tego, że jesteś na właściwym koncie, proszę wyczyść pamięć podręczną EA app.

Upewnij się dodatkowo, że system jest w pełni zaktualizowany - sprawdź aktualizacje systemu.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @akria12 

Jeśli masz pewność, co do tego, że jesteś na właściwym koncie, proszę wyczyść pamięć podręczną EA app.

Upewnij się dodatkowo, że system jest w pełni zaktualizowany - sprawdź aktualizacje systemu.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Spróbuj dodatkowo uruchomić grę z pliku exe w folderze, w którym została zainstalowana gra. 

Daj znać jeśli będziesz potrzebować więcej pomocy 😉.  

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 12 hours ago